A  A
Home » Blog

Blog

 • Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?


  Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?

  Er komen steeds meer nieuwe extensies voor domeinnamen in het digitale circuit. Maar is het verstandig om deze nieuwe extensies te gebruiken? In deze blog gaan we dieper in op de extensie .blog.

  Lees meer
 • Gebruik jij al de Google Tag Manager?


  Gebruik jij al de Google Tag Manager?

  Vandaag lichten we één van de krachtige tools van Google aan je voor, en wel de Google Tag Manager. In deze blog nemen we je mee door de tool en laten we zien waar je moet beginnen.

  Lees meer
 • 5 Tips voor een presentatie als een baas


  5 Tips voor een presentatie als een baas

  Presenteren blijft een vak apart. Om de aandacht van je luisteraars te blijven triggeren is het belangrijk dat je de meest moderne technieken gebruikt. Lees snel in de blog van deze week wat je kunt doen om je luisteraars bij je presentatie te houden.

  Lees meer
 • Segmenteer jij al op basis van devices?


  Segmenteer jij al op basis van devices?

  Heb jij de juiste campagnes op de juiste devices? Segmenteren in verschillende campagnes en devices kan op verschillende manieren in Google AdWords.

  Lees meer
 • Pagina’s weg gooien? Pas op!


  Pagina’s weg gooien? Pas op!

  Het is tijd voor een voorjaarsschoonmaak! Zo ook op jouw website. Maar is het verstandig om pagina's of producten helemaal van je website te verwijderen? In de blog van deze week lees je wat de alternatieven hiervoor zijn.

  Lees meer
 • Ga veilig om met je website. 6 backup plugins voor WordPress websites


   Ga veilig om met je website. 6 backup plugins voor WordPress websites

  Het is erg belangrijk dat je veilig om gaat met de gegevens en bestanden van je website. Dit geldt natuurlijk ook voor websites die zijn gebouwd in WordPress. In de blog van deze week lichten we 6 plugins uit voor het veiligstellen van bestanden en gegevens via backups.

  Lees meer