A  A
Home » Blog

Blog

 • Spookfacturen DNS Service NL & Transip


  Spookfacturen DNS Service NL & Transip

  Eigenaren van nl domeinen ontvangen via de mail/post een spooknota van DNS Service NL & aanmaningen van Transip. Als u deze brieven ontvangt NIET betalen, als u twijfelt neem dan contact op met onze medewerkers om de echtheid te verifieren!

  Lees meer
 • Webdesign en Copywriting


  Webdesign en Copywriting

  U heeft een mooie website en wilt nu nog goede content hebben. Maar hoe schrijft u nou eigenlijk goede copywriting teksten?

  Lees meer
 • Een bericht van "Zeehond Rob"


  Een bericht van "Zeehond Rob"

  Al enkele jaren adopteert Robiz Zeehond Rob bij Ecomare Texel, we kregen recent een lief en informatief bericht welke we graag met jullie willen delen!

  Lees meer
 • Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018


  Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018

  In deze blog kijken we met Rogier Bakx terug op het afgelopen jaar. Natuurlijk is het ook tijd om vooruit te kijken. Wat zijn de (goede) voornemens voor 2018?

  Lees meer
 • Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?


  Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?

  Er komen steeds meer nieuwe extensies voor domeinnamen in het digitale circuit. Maar is het verstandig om deze nieuwe extensies te gebruiken? In deze blog gaan we dieper in op de extensie .blog.

  Lees meer
 • Gebruik jij al de Google Tag Manager?


  Gebruik jij al de Google Tag Manager?

  Vandaag lichten we één van de krachtige tools van Google aan je voor, en wel de Google Tag Manager. In deze blog nemen we je mee door de tool en laten we zien waar je moet beginnen.

  Lees meer