A  A
Home » Blog

Blog

 • Een bericht van "Zeehond Rob"


  Een bericht van "Zeehond Rob"

  Al enkele jaren adopteert Robiz Zeehond Rob bij Ecomare Texel, we kregen recent een lief en informatief bericht welke we graag met jullie willen delen!

  Lees meer
 • Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018


  Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018

  In deze blog kijken we met Rogier Bakx terug op het afgelopen jaar. Natuurlijk is het ook tijd om vooruit te kijken. Wat zijn de (goede) voornemens voor 2018?

  Lees meer
 • Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?


  Jouw blog op een .blog domein? Waarom wel, of juist niet?

  Er komen steeds meer nieuwe extensies voor domeinnamen in het digitale circuit. Maar is het verstandig om deze nieuwe extensies te gebruiken? In deze blog gaan we dieper in op de extensie .blog.

  Lees meer
 • Gebruik jij al de Google Tag Manager?


  Gebruik jij al de Google Tag Manager?

  Vandaag lichten we één van de krachtige tools van Google aan je voor, en wel de Google Tag Manager. In deze blog nemen we je mee door de tool en laten we zien waar je moet beginnen.

  Lees meer
 • 5 Tips voor een presentatie als een baas


  5 Tips voor een presentatie als een baas

  Presenteren blijft een vak apart. Om de aandacht van je luisteraars te blijven triggeren is het belangrijk dat je de meest moderne technieken gebruikt. Lees snel in de blog van deze week wat je kunt doen om je luisteraars bij je presentatie te houden.

  Lees meer
 • Segmenteer jij al op basis van devices?


  Segmenteer jij al op basis van devices?

  Heb jij de juiste campagnes op de juiste devices? Segmenteren in verschillende campagnes en devices kan op verschillende manieren in Google AdWords.

  Lees meer