A  A

Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018

Home » Blog » Beste wensen namens het team van Robiz.nl!

Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018

We hebben ook dit jaar weer Rogier Bakx (eigenaar van Robiz.nl) een aantal vragen gesteld over het afgelopen jaar. Daarnaast hebben we hem gevraagd vooruit te blikken naar het komende jaar. Vol enthousiasme geeft hij wederom een kijkje in de keuken op zowel zakelijk als privé vlak.

1. Wat waren de speerpunten van 2017?
Afgelopen jaar was voor ons een duidelijk jaar van overgang; sinds 1 juli hebben we besloten ons meer te richten op online applicaties. Dit wil niet zeggen dat we geen websites meer maken, maar de focus is wat verlegd. Dit heeft geleid tot een aantal leuke projecten waar we al enige tijd mee bezig zijn en waar we steeds weer mooie nieuwe functionaliteiten aan toe kunnen voegen.

Tevens ben ik dit jaar toegetreden tot Rotary Club Oisterwijk, een actieve service club welke verschillende internationale en lokale doelen ondersteund met verschillende activiteiten. Daarnaast is het ook een enorm gezellige club vol met ondernemers en inspirerende mensen uit diversen bedrijfstakken. Samen met hen organiseren we nu een aantal keren per jaar leuke evenementen om financiële middelen binnen te halen voor de diversen goede doelen.

2. Welk project is je het meeste bijgebleven? Waarom?
Ook dit jaar hebben we een aantal flinke uitdagende projecten gehad maar ook super leuke samenwerkingen opgebouwd:

De Bresser Verhuizingen / Stoof - De Bresser – Een super dynamische organisatie, welke al vele jaren een belangrijke klant is voor Robiz.nl. Wij bouwden afgelopen jaren voor de Bresser Verhuizingen hun logistieke systeem en met de overname van een grote collega in de regio Breda is direct de behoefte geboren om het systeem te verversen. In 2017 bouwden we op het bestaande systeem al koppelingen met de boordcomputer, facturatie systemen en diverse voorraad- en logistieke functionaliteitsuitbreidingen. 2018 zal in het teken staan van een compleet vernieuwd systeem, voorzien van de nieuwste technieken.

It Fits – Human Protection Group - Ook bij It Fits – Human Protection Group komen we al een lange tijd over de vloer. In 2017 hebben ze een enorme groei gemaakt en hierbij hebben we hun natuurlijk mogen ondersteunen met het bouwen van de administratieve applicatie, sales applicaties en speciale maatopname applicaties. Enorm leuke uitdagingen met een enthousiast team van medewerkers.

StudioBlender – Deze grafische alleskunner benaderde ons voor een nieuwe website voor haar startende onderneming. Natuurlijk wilde ze zelf het design aanleveren en mochten we er een mooie website van maken. Doordat de samenwerking erg goed verliep, hebben we samen met StudioBlender al diverse leuke projecten gedraaid en is ze een van onze partners die we ook graag bij uw bedrijf inzetten.

We hebben natuurlijk diversen andere leuke projecten gebouwd, maar helaas kunnen we ze niet allemaal de revue laten passeren.

3. Wat is jouw toppunt van het afgelopen jaar?
Voor mij was dit jaar het hoogtepunt het veranderen van de focus van Robiz.nl. Waar 2016 het speerpunt nog op webdesign lag, hebben de applicaties in 2017 een groter belang gekregen en zitten we ook meer bij klanten in-house. Een complete nieuwe dynamiek waarbij complexe problemen aangepakt worden. Tevens zijn we natuurlijk langere projecten met intensieve samenwerkingen met onze klanten blijven aanhouden en aangegaan.

4. Wat zijn je goede voornemens voor 2018?
We willen in 2018 een aantal van onze pakketten klaar maken voor een bredere doelgroep. Dit houdt in dat we met universele oplossingen willen komen voor de logistieke en productie markt. We zullen hiervoor nog wel flink wat werk moeten verzetten maar we verwachten een heel mooi pakket te kunnen aanbieden!

5. Wat zou je aan iedereen mee willen geven voor 2018?
Voor onze bedrijfstak zal in 2018 privacy een belangrijk thema worden. Maar privacy-issues beginnen meestal bij de individu zelf. De meeste problemen kunnen voorkomen worden door even goed na te denken voordat je iets over/van jezelf post. Probeer hierbij ook verder te kijken dan waar je het post. Denk goed na waar het terecht kan komen en of de instantie waar je het heen stuurt betrouwbaar genoeg om je informatie mee te delen.

Rogier en het team van Robiz.nl wensen u een schitterend, gezond en liefdevol 2018!<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rogier P. Bakx
Eigenaar
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Het team van Robiz.nl wenst u u een bijzonder goed 2018