A  A

Webdesign Het Contractenkabinet Oosterhout

Het Contractenkabinet is de specialist in contracten en juridische dienstverlening. Op deze website kunt u eenvoudig contracten bestellen voor uw eigen bedrijf. Hiermee kunt u de rechten en plichten van u en uw wederpartij vastleggen.

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Oosterhout » Het Contractenkabinet

webdesign Het Contractenkabinet Oosterhout door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor Het Contractenkabinet Oosterhout:

Webshop (Webdesign/Implementatie)
De eigenaar van Het Contractenkabinet had een duidelijk beeld voor ogen hoe deze webshop eruit moest komen te zien. Met deze wensen hebben wij rekening gehouden en een webshop gemaakt waarbij makkelijk producten via de website zijn te bestellen. Het design is responsive gemaakt, zodat deze website via elk apparaat gemakkelijk te gebruiken is.

Webhosting
De webshop van Het Contractenkabinet is ondergebracht op één van de servers van Robiz.nl. De website maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) zodat de klant gegevens op een veilige manier over het internet worden vervoerd. Dit is met name belangrijk voor de klantgegevens. Hiermee kunnen we een optimale bereikbaarheid garanderen en kunnen wij bij vragen ook de beste service verlenen. Een SSL verbinding kunt u herkennen aan de extra S in http(s), vooraan in de URL.

Zoekmachine Optimalisatie
Tijdens de bouw van de website zijn alle basis benodigheden toegevoegd om de website zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren voor de verschillende zoekmachines. De klant kan deze via het CMS zelf beheren en optimaliseren om zo een hoger mogelijk resultaat te behalen.