A  A

Webdesign Vrij & Blij Oisterwijk

Vrij & Blij neemt werk uit handen van iedere hondeigenaar in Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Heukelom, Moergestel en Haaren. Het is begrijpelijk dat u graag zelf uw hond uitlaat, maar als u het even te druk heeft of uw hond graag een plezier doet door erop uit te gaan terwijl u met iets anders bezig bent, kunt u de hondenuitlaatservice Vrij & Blij te Oisterwijk inschakelen. Een professioneel bedrijf met een goede kennis op het gebied van honden!

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Oisterwijk » Vrij & Blij

webdesign Vrij & Blij Oisterwijk door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor Vrij & Blij Oisterwijk:

Voor Vrij & Blij verzorgen wij:

Website (Webdesign/Implementatie)
De eigenaresse van Vrij & Blij wilde een duidelijk online visitekaartje inclusief de tarieven welke gehanteerd worden. Voor Vrij & Blij is een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, waarop gemakkelijk te zien is waar dit bedrijf voor staat en welke kennis het in huis heeft.

Webhosting
De website van Vrij & Blij is ondergebracht op één van de servers van Robiz.nl. Ook met de content die hierop wordt gebruikt, blijft de website een goede snelheid aanhouden, waardoor de hondeigenaar gemakkelijk en snel zijn/haar weg door deze website weet te vinden.

Drukwerk
Naast het ontwikkelen van de website, hebben wij ook een gedeelte van het drukwerk voor Vrij & Blij geregeld. Zo heeft de eigenaresse ons bijvoorbeeld om een visitekaartje gevraagd om deze aan potentiële- en bestaande klanten te kunnen meegeven.