A  A

Webdesign Take your Time Oisterwijk

Take your Time is al jaren actief in de horloge markt. Met hoge kwaliteits horloges richt het zich op het hogere segment maar wel tegen scherpe prijzen. Met een breed assortiment voor dames en heren is er voor ieder wat wils.

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Oisterwijk » Take your Time

webdesign Take your Time Oisterwijk door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor Take your Time Oisterwijk:

Voor Take Your Time verzorgen wij:

Website (Webdesign/Implementatie)
De eigenaar van Take your Time had een duidelijk beeld voor ogen wat hij met zijn website wilde bereiken. We kregen duidelijke richtlijnen welke wij in een strak en zakelijk ontwerp hebben vertaald. Hierbij is er bij het design direct rekening gehouden bij de weergave op mobiel/tablet (responsive).

Webhosting
De website van Take your Time zijn ondergebracht op de servers van Robiz.nl. De website maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) zodat de klant gegevens op een veilige manier over het internet worden vervoerd. Dit is met name van belang voor de klantgegevens. Hiermee kunnen we een optimale bereikbaarheid garanderen en kunnen we bij vragen ook de beste service verlenen.

Zoekmachine Optimalisatie
Tijden de bouw van de website zijn alle basis benodigheden toegevoegd om de website zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren voor de verschillende zoekmachines. De klant kan deze via het CMS zelf beheren en optimaliseren om zo een hoog mogelijk resultaat te behalen.