A  A

Webdesign De Bresser Verhuizingen Oisterwijk

Verhuizen geeft altijd veel stress en zorgen, zeker als u naar het buitenland verhuisd. De Bresser Euromovers in Oisterwijk is een zeer ervaren verhuizer die deze stress voor u kan wegnemen. Zij verhuizen u tegen scherpe tarieven binnen Nederland maar ook voor uw verhuizingen naar het buitenland zijn zij een betrouwbare partner. Met de Bresser Verhuizingen kunt u nog sneller genieten van uw nieuwe woning!

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Oisterwijk » De Bresser Verhuizingen

webdesign De Bresser Verhuizingen Oisterwijk door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor De Bresser Verhuizingen Oisterwijk:

Voor De Bresser verhuizingen verzorgen wij:

Bouw van diversen Websites
Nadat de eerste website van De Bresser wat ouder was, is er in 2015 besloten om de websites van de Bresser in de nieuwe Huisstijl te presenteren.
Nieuwe logo's, nieuwe indeling en natuurlijk responsive.. Met al deze veranderingen is er gekozen voor een compleet nieuwe layout. Een nieuwe online start voor een bedrijf wat bijna 100 jaar oud is. De afgelopen jaren was er al veel geinvesteerd in de online omgeving en dat begon zeker zijn vruchten af te werpen, deze wijzigingen smaakte voor dit verhuisbedrijf naar meer.

Voor alle bedrijfstakken kwamen lossen websites, en de overkoepelende domeinnaam www.debresser.nl werd na bemiddeling door Robiz.nl overgenomen.
Ook de layout van de logistieke applicaties werden aangepast aan de nieuwe huisstijl. Een complete transformatie!

Uitgebreid logistiek Systeem
Webhosting voor diversen websites
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Responsive design
Social media