A  A

Webdesign KinderKontext Heeze

Kinderen hebben soms wat extra ondersteuning nodig, Kinderkontext Heeze helpt kinderen met een beperking of in een ongewenste situatie zoals echtscheidingen. Het geeft het kind weer stabiliteit om te genieten van zijn/haar kinderjaren zonder complicaties.

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Heeze » KinderKontext

webdesign KinderKontext Heeze door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor KinderKontext Heeze:

Voor Kinder Kontext Heeze verzorgen wij:

Website (Webdesign/Implementatie)
Van KinderKontext Heeze kregen we vrijspel in het design van de website. We hebben geprobeerd de website voornamelijk toegankelijk te maken voor jongeren. Dit hebben we bereikt door een kleurrijke website te presenteren. De informatie op de website is ondersteunend aan het visuele.. Geen lange teksten maar korte pakkende informatie welke makkelijk te begrijpen en lezen zijn.

Webhosting
De website van Kinder Kontext zijn ondergebracht op de servers van Robiz.nl. Hiermee kunnen we een optimale bereikbaarheid garanderen en kunnen we bij vragen ook de beste service verlenen. Zowel voor de klant als voor Robiz de beste oplossing.

Drukwerk
Na het opleveren van de website kregen we de vraag of het mogelijk was om een huisstijl en folder te ontwikkelen voor Kinder Kontext. De designers van Robiz.nl zijn direct begonnen met het ontwerpen van visitekaartjes en folder. Welke na goedkeuring door ons gedrukt zijn.

Zoekmachine Optimalisatie
Tijden de bouw van de website zijn alle basis benodigheden toegevoegd om de website zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren voor de verschillende zoekmachines. De klant kan deze via het CMS zelf beheren en optimaliseren om zo een hoog mogelijk resultaat te behalen.