A  A

Webdesign FEN Interaction Haaren

Wist u dat in bijna ieder webdesign de 5 elementen uit Feng Shui voorkomen? FEN Interaction Haaren is een onderneming met een Feng Shui Master aan het roer. De onderneming is gespecialiseerd in Feng Shui, Enneagrammen en NLP. Van inrichtingen van kantoren tot het stabiliserenvan uw leven, bij FEN Interaction bent u aan het juiste adres voor een gebalanceerde toekomst. Natuurlijk is er bij het webdesign van de site van FEN Interaction rekening gehouden met alle elementen uit de Feng Shui.

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Haaren » Feninteraction.nl

webdesign FEN Interaction Haaren door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor FEN Interaction Haaren:

Voor Feninteraction verzorgen wij:

Website (Webdesign/Implementatie)
Bij het bouwen van de website voor Feninteraction is er op uitdrukkelijke wens van de opdracht gever rekening gehouden met de elementen uit de Feng Shui.

De basis van de website is gebouwd rond deze 5 elementen: Aarde, Metaal, Water, Hout en Vuur. Deze vind u dan ook overal terug in de website in kleur of beeld

Webhosting
Om de beste bereikbaarheid van de website te garanderen heeft FenInteraction gekozen om gebruik te maken van de webservers van Robiz. Hiermee kunnen wij een optimale bereikbaarheid en een hoog service niveau waarborgen. Tevens heeft feninteraction al haar domeinen onder gebracht bij Robiz.nl

Drukwerk
Voor FenInteraction zijn er al verschillende folders en posters gedrukt waarvan gebruik wordt gemaakt tijden de diverse evenementen van FenInteraction.

Zoekmachine Optimalisatie
Tijden de bouw van de website zijn alle basis benodigheden toegevoegd om de website zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren voor de verschillende zoekmachines. De klant kan deze via het CMS zelf beheren en optimaliseren om zo een hoog mogelijk resultaat te behalen.