A  A

Webdesign Verouden Wonen & Slapen Eindhoven

Vanaf de eerste site op internet tot het huidige online webcare-team van Verouden Wonen & Slapen. Dit bedrijf heeft een ware evolutie meegemaakt. Waar deze meubelzaak al jaren een top-winkel in het centrum van Eindhoven heeft, liep hun webstrategie achter. De afgelopen jaren hebben ze een ware inhaalslag gemaakt en zijn ze een vooruitstrevend bedrijf in zowel de off- als de online wereld!

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Eindhoven » Verouden Wonen & Slapen

webdesign Verouden Wonen & Slapen Eindhoven door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor Verouden Wonen & Slapen Eindhoven:

Voor Verouden Wonen & Slapen Eindhoven verzorgen wij:

Website (Webdesign/Implementatie)
De website van Verouden Wonen is in samenwerking met de designer van Verouden Wonen Eindhoven ontworpen, Edo Melters leverde de designs welke door Robiz Webdesign & Webhosting zijn omgezet en gekoppeld aan het CMS van de website. Het primaire beheer van de website wordt door het WebTeam van Verouden Wonen zelf gedaan, daarbij worden zij ondersteund door de medewerkers van Robiz.nl. Deze samenwerking zorgt er voor dat de afgelopen jaren de website van Verouden Wonen is gegroeid naar een inspiratiebron voor intereur.

Webhosting 
Vanwege de enorme product-database van Veroudenwonen.nl is er gekozen om de website op het Hosting platform van Robiz onder te brengen, zo kan er in geval van pieken en wijzigingen makkelijk opgeschaald worden zodat de website altijd goed en snel bereikbaar is en blijft.  

Zoekmachine Optimalisatie
Voor de website van Verouden zijn al diversen zoekmachine optimalisatie projecten uitgezet en zijn de bezoekersaantallen de afgelopen jaren enorm gestegen. De website is nu buiten het visitekaartje van het bedrijf een van de belangrijkste marketinginstrumenten welke het bedrijf dagelijks inzet.

Online Folders
Robiz verzorgd voor Verouden Wonen alle digitalisatie van hun huis-aan-huis folder. U vindt bij hen op de website dan ook alle folders welke u, waarschijnlijk ook digitaal, in de bus krijgt.

Overige activiteiten
Verouden Wonen maakt gebruik van een online planningssysteem welke door Robiz is ontwikkeld. Met dit systeem kan het bedrijf op een gemakkelijke en eenvoudige manier een duidelijk overzicht krijgen van hun logistieke processen en welke producten op welke dagen naar welke klanten gebracht dienen te worden. Dit systeem berekend automatisch op welke dag de levering het meest efficiënt kan worden afgeleverd, natuurlijk is het geheel gekoppeld met het bestaande ordersysteem van Verouden.