A  A

Webdesign Bistro de Leckernij Kaatsheuvel

De vooral klassieke keuken van Bistro de Leckernij werkt zoveel mogelijk met herkenbare producten. De koks van de Leckernij werken het liefst met ingrediënten uit het Brabantse land, maar onder andere het wild wordt vanuit de Ardennen en Schotland naar Nederland gehaald.

Bekijk de website

Home » Portfolio » Webdesign Kaatsheuvel » Bistro de Leckernij Kaatsheuvel

webdesign Bistro de Leckernij Kaatsheuvel door Robiz.nl Webdesign & Webhosting

Wat heeft Robiz Webdesign & Webhosting gedaan voor Bistro de Leckernij Kaatsheuvel:

Voor Bistro de Leckernij verzorgen wij:

Website (Design/Implementatie)

Voor Bistro de Leckernij hebben we 2 verschillende websites ontworpen waar zij een keus uit hebben gemaakt. In de nieuwe website hebben we elementen uit de oude website terug laten komen zodat de bezoekers herkenbare elementen in de website tegen zouden komen. 

Webhosting

De website van Bistro de Leckernij is ondergebracht op één van de servers van Robiz.nl. De website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding, zodat de klant gegevens op een veilige manier over het internet worden vervoerd. Doordat de website bij Robiz.nl is ondergebracht, kunnen we een optimale bereikbaarheid garanderen en kunnen we bij vragen ook de beste en snelste service verlenen.

Zoekmachine Optimalisatie

Tijden de bouw van de website zijn alle basis benodigdheden toegevoegd om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken voor de netwerkende ondernemer. De medewerkers van Bistro de Leckernij kunnen via het CMS de zoek optimalisatie zelf bijstellen om een zo hoog mogelijk resultaat in google te benaderen.