A  A

Waarom een mobiele site?

Home » Blog » Waarom een mobiele site?

Waarom een mobiele site?

U heeft een website, maar hoe ziet deze er uit als u deze op uw mobiel opent? Steeds meer mensen maken gebruik van hun smartphone als zij iets op willen zoeken. Daarom is het belangrijk dat uw website ook via de mobiele telefoon netjes wordt weergegeven. Google gaat de mobiele websites ook steeds beter belonen! Tijd om dat aan te laten pakken! Google heeft een paar punten waar een website aan moet voldoen, zodat deze mobielvriendelijk is. Ook komen de mobiele zoekresultaten in Google steeds meer onder de aandacht. Er gaat meer veranderen en dan ziet het eindresultaat op een mobiel apparaat er ook iets anders uit dan op een desktop.

Uw website aanpassen naar een mobiele site
Het is belangrijk dat uw website ook goed te gebruiken is op een tablet of smartphone. Kiest u er daarom ook voor om uw website aan te laten passen, zodat potentiële klanten voor u kiezen. Als zij namelijk op internet iets opzoeken en op uw site uitkomen met hun smartphone, en het is niet goed vindbaar, dan haken ze snel af. Dat zou natuurlijk jammer zijn en daarom is het goed om uw site aan te laten passen. Wij kunnen van uw site een mobiele site maken en zorgen dat hij overal goed leesbaar is. Uw klanten kunnen de informatie, die zij nodig hebben, direct vinden en daardoor kunt u veel gemakkelijker nieuwe klanten aantrekken! Meer klanten betekent meer omzet. Dus waarom wachten?

Ziet u ook het belang in van een mobiele site? Neem contact met ons op en wij leggen het u graag verder uit. Tevens vertellen wij u graag wat wij daarin voor u kunnen betekenen!<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Dennis van Rooij
Applicatieontwikkelaar
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Waarom een mobiele site?