A  A

Waak voor spelfouten

Home » Blog » Waak voor spelfouten

Waak voor spelfouten

Een eigen website, of het nu voor uw hobby is of voor uw bedrijf, het is belangrijk dat de bezoekers er wat aan hebben en vinden waar zij naar op zoek zijn. U kunt wat vertellen over uw bedrijf, de diensten of producten die u kunt leveren of hoe mensen meer informatie op kunnen vragen. Voor veel mensen is het belangrijk dat zij direct weten met wie zij in zee gaan als zij voor u kiezen, dus wat maakt uw bedrijf uniek en wat zijn de speerpunten? Wanneer u deze duidelijk voor ogen heeft, plaatst u deze dan op de website. Uw bezoekers weten op die manier wat zij aan u hebben en waar u voor staat. Daarbij is het erg belangrijk dat u waakt voor spelfouten. Sommige mensen zijn heel erg goed in taal en hebben er een hekel aan wanneer er spelfouten in de tekst staan. Dit kan voor hen een reden zijn om meteen af te haken. Dat wilt u uiteraard voorkomen en daarom is het advies ook om de teksten altijd een keer na te laten kijken door een ander. Een andere optie is, wanneer u niet zo sterk bent in taal, om een tekstschrijver in te huren. De teksten worden dan geheel naar wens en volgens de SEO richtlijnen geschreven. Ook hier kunnen wij een rol in spelen voor u.

Spelfouten? Voorkomen is beter dan genezen!
Als u spelfouten op uw website verschrikkelijk vindt, voorkomt u dit dan. Het is verstandig om een dag langer de tijd te nemen om de content zorgvuldig door te nemen en deze na controle pas te plaatsen. Het is belangrijk dat de teksten op uw website sterk en krachtig zijn. Daardoor weet uw bezoeker meteen wat hij of zij er mee kan. Praat er dus niet omheen, wees to the point.

- Geef aan waar uw bedrijf voor staat
- Maak een overzicht van de diensten die u aanbiedt
- Geef een korte omschrijving van de diensten
- Maak een contactformulier, zodat (potentiële) klanten meteen contact met u op kunnen nemen
- Eventueel een FAQ met veelgestelde vragen en antwoorden zal in het voordeel van u en uw bedrijf werken

Het is van belang dat uw bezoeker het gevoel krijgt dat u zich inleeft en dat wordt zeer gewaardeerd. Kiest u er daarom nu voor om alles rustig door te nemen en pas teksten aan die niet 100% duidelijk en foutloos zijn. Het is zelfs nog beter om een derde persoon de website kritisch te laten doornemen voordat u deze plaatst. Geef de klant duidelijkheid en succes is verzekerd.<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Calvin To
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Waak voor spelfouten