A  A
Home » Blog » Vernieuw oude content

Vernieuw oude content

Heeft u een eigen website of blog? Wie weet hoeveel artikelen en content er dan al zijn geplaatst! Heeft u er wel eens over nagedacht om de oude content te vernieuwen? Dit is een punt waar veel ondernemers de fout in gaan! Iedere dag, week of maand wordt er nieuwe content gemaakt en dan wordt er vervolgens niets meer mee gedaan. Dit is eigenlijk zonde van de tijd, want u hebt hier veel tijd en energie ingestoken.

Content vernieuwen
Het vernieuwen van content kost niet zoveel tijd! Het gaat er om dat u een blogpost bijvoorbeeld gaat updaten. Dit is gemakkelijker dan het schrijven van een nieuw artikel. Het is belangrijk dat u efficiënt omgaat met de content op uw website. De content kunt u voor meerdere doelen gebruiken. Wanneer uw oude blogposts nog steeds relevant zijn, kunt u er iets aan toevoegen en moderniseren.

Zoekmachine optimalisatie
Ook voor de vindbaarheid van uw website is het herschrijven van een tekst een absolute must. Met verschillende tools kunt u controleren of content misschien beter op een andere manier geschreven moet worden. Het herschrijven van uw teksten kan namelijk een positieve invloed hebben op de vindbaarheid van uw website. Google Zoekwoordplanner (keywordplanner) is een handige tool om de woorden in uw teksten te onderzoeken. Heeft u een zoekwoord in uw tekst staan waarvan u denkt dat hier vaak op gezocht wordt? Vul deze dan in bij de Google Zoekplanner tool en kom erachter of gerelateerde woorden misschien wel vaker als zoekterm worden gebruikt.

Tips content moderniseren
Als u oudere content op uw site heeft staan, dan is het zonde om deze zomaar te verwijderen en er niets mee te doen. U kunt deze altijd nog gebruiken in bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een presentatie of voor een e-book. Wanneer u citaten heeft gebruikt in oudere blogposts, dan kunt u deze gebruiken als inspirerende en visuele sociale media updates. Dit zorgt er voor dat u ook weer inspiratie krijgt en weer wat nieuws op uw site kunt plaatsen. Zorgt u er daarom voor dat oude content vernieuwd wordt, dit is voor uw klanten fijn, goed voor de zoekmachines, maar ook voor u. U laat anderen zien dat u up to date bent en ook aan de klanten denkt. Vernieuwing hoort daarbij dus gaat u maar snel aan de slag met uw oude content en ook wij kunnen daarin iets voor u betekenen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rick Martens
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Vernieuw oude content