A  A

Tips voor een hoger bezoekersaantal

Home » Blog » Tips voor een hoger bezoekersaantal

Tips voor een hoger bezoekersaantal

Een eigen website of webshop is leuk, maar hoe gaat u meer bezoekers genereren? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, maar hoe u het aan gaat pakken is natuurlijk de vraag. Wij helpen u graag op weg. Om te beginnen adviseren wij u om de vindbaarheid te verhogen. Hoe pakt u dat aan? Door middel van de juiste content en de zoekmachine Google te gebruiken. Google heeft een bepaalde strategie waardoor websites beter gevonden worden.
- Goede SEO teksten
- Duidelijke keywords
- Keywords gebruiken in de titels, eerste alinea van de tekst, in de meta omschrijvingen en in de URL

Dit zijn slechts een aantal tips, waardoor de zoekmachine Google uw website beter op kan nemen. Hierdoor zal hij dus ook sneller zichtbaar zijn wanneer mensen op deze woorden zoeken. Dit is toch ook waar dat u naar op zoek gaat? U wilt meer bezoekers. Wat u daarbij ook kunt doen is adverteren op andere websites en zorgen dat u de juiste doelgroep aanspreekt. Linkbuilding speelt daarin ook een grote rol. Kort gezegd betekent dit het uitwisselen van links op elkaars website.

Plan maken om vindbaarheid te vergroten
De vindbaarheid van uw website kan vergroot worden. Daarmee kunnen wij u helpen en u kunt er zelf ook mee aan de slag gaan. Bovenstaand zijn al een aantal tips gegeven, maar bij het adverteren kan het ook gaan om bekendheid te creëren via social media. Steeds meer mensen maken daar gebruik van en ook via dit kanaal kunt u uw netwerk uitbreiden en straks volop profiteren van uw naamsbekendheid.

Nog meer tips voor meer bezoekers op uw website
We hebben nog een aantal tips, zodat u meer bezoekers op uw website kunt krijgen:
1. Zoekmachine optimalisatie, zorg dat uw website goed vindbaar is.
2. Adverteren op sites zoals Marktplaats, daar komen dagelijks veel bezoekers en hierdoor weet de doelgroep u ook snel te vinden.
3. Maak gebruik van synoniemen. Vaak bestaan er woorden van een gelijke betekenis die u ook in uw tekst kunt opnemen. Binnen uw doelgroep verschillen mensen veel van elkaar. Het is daarom slim om een woord op verschillende manieren terug te laten komen, om zo meerdere mensen in uw doelgroep te bereiken. Tevens draagt het gebruik van synoniemen eraan bij een tekst minder eentonig te maken.
4. Affiliate marketing, ook hier maken steeds meer bedrijven gebruik van en dat is erg succesvol! Met affiliate marketing kunt u partners belonen per click of sale.

Probeert u deze tips vandaag nog. De resultaten van het stijgende aantal bezoekers zijn al snel zichtbaar. U kunt op verschillende manieren aan de slag gaan. Hoe eerder u begint, des te eerder u bezoekersaantal stijgt!<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rick Martens
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Tips voor een hoger bezoekersaantal