A  A

Resultaatgericht met Google Analytics

Home » Blog » Resultaatgericht met Google Analytics

Resultaatgericht met Google Analytics

Als u in het bezit bent van een eigen website, is het interessant om Google Analytics te gebruiken. Kent u de voordelen al? Met Google Analytics kunt u de bezoekers tellen en wordt ook het surfgedrag van bezoekers op uw website in kaart gebracht. Het kan aangeven waar dat uw bezoekers vandaan komen, hoe zij gezocht hebben en of ze ook klant bij u zijn geworden. Ook kan Google Analytics in kaart brengen of uw online campagnes, tweets en bijvoorbeeld advertenties leiden tot de gewenste resultaten. Misschien is hierdoor het aantal klanten, het aantal leads of bezoekers wel gegroeid. Er zijn dus verschillende redenen waarom dat dit van belang is en dit zijn wel heel duidelijke voordelen die u dus kunt bereiken door het gebruik van Google Analytics.

Waarom meten met Google Analytics?
Het meten met Google Analytics is erg interessant voor u als eigenaar van de website. U kunt namelijk direct zien hoe uw website het doet. Ook kunt u het effect van uw marketingcommunicatie inspanningen bekijken en inzien welke activiteiten succesvol zijn en welke niet. Zo weet u direct welke campagne u mag doorzetten en bij welke campagne u er een punt achter moet zetten. Ook kunt u de gegevens analyseren en gebruiken om de website aan te passen en de online activiteiten weer opnieuw te meten met Google Analytics. Wanneer u een website heeft, waarbij u advertentieruimte verkoopt, kunt u ook zien wat voor bereik deze informatie heeft.

Gaat u Google Analytics gebruiken?
U heeft nu gelezen wat er bereikt kan worden wanneer u Google Analytics inzet voor uw website en wat u daarmee kunt meten. Is Google Analytics ook zinvol voor uw website? Kom er nu achter door u voor deze online tool te registreren. Hierdoor weet u namelijk wat u moet verbeteren om nog beter te scoren en klanten sneller aan te trekken. Binnen no time heeft u zicht op uw bezoekers en uw marketing, dankzij Google Analytics wordt uw website ook succesvol! << Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rick Martens
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Resultaatgericht met Google Analytics