A  A

Namens het team van Robiz.nl wensen wij u een goed 2017

Home » Blog » Beste wensen namens het team van Robiz.nl!

Namens het team van Robiz.nl wensen wij u een goed 2017

We hebben Rogier Bakx (eigenaar van Robiz.nl) een aantal vragen gesteld over het afgelopen jaar. Ook hebben we hem gevraagd vooruit te blikken naar het komende jaar. Vol enthousiasme geeft hij een kijkje in de keuken op zowel zakelijk als privé vlak.

1. Wat waren de speerpunten van 2016?
Als ik terug kijk op 2016 dan was dit een uitdagend jaar voor mijzelf. Op 28 december 2015 ben ik vader geworden van Thomas. Thomas blijkt een super lieve en makkelijke baby maar toch had deze verandering in mijn privé leven ook aardig wat consequenties voor mijn werkzaamheden. Voorheen werkte ik regelmatig 70 uur in de week, het doel was om dit te gaan beperken naar werkweken van maximaal 50 uur.

In Augustus 2015 heb ik samen met mijn coach Caroline Bouwmans (Heuningwyser) bekeken hoe we Robiz efficiënter, maar nog belangrijker hoe ik mezelf efficiënter kon inzetten. Gelukkig heeft de gedegen voorbereiding wel het nodige effect gehad waardoor de overgang soepel verliep. Caroline bleek hierin een goede steun welke mij met de juiste vragen en ideeën de juiste richting op wist te sturen.

2. Welk project is je het meeste bijgebleven? Waarom?
We hebben afgelopen jaar enorm veel leuke projecten gehad, en allen hebben zo hun eigen leuke aspecten.
Om toch een aantal leuke projecten te benoemen denk ik aan:

Het Contractenkabinet – Het Contractenkabinet is een online webshop voor juridische contracten en advies. We hebben tijdens de bouw van dit project een super goede en leuke samenwerking met de eigenaresse opgebouwd. En adviseren hun producten nu ook regelmatig aan onze klanten, vooral omdat de juridische aspecten van een website vaak als bijzaak worden gezien. Mochten bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden nog niet gecontroleerd zijn, adviseren wij om het Contractenkabinet te bezoeken!.

Bistro de Leckernij - Dit restaurant is al lang een tevreden klant van Robiz.nl, dit jaar hebben ze naast hun restaurant in Kaatsheuvel een nieuw restaurant geopend in Oosterhout. Hiervoor mochten wij de complete website vernieuwen en ombouwen naar een nieuwe layout inclusief reserveringssysteem voor beide restaurants. Mocht u nog een lekker hapje willen eten bezoek dan de website van Bistro de Leckernij!

Syria Nationality – Deze website moesten we binnen een recordtijd opleveren waarbij het ook de eerste website in het Arabisch is voor Robiz.nl. Dit bracht natuurlijk de nodige complicaties met zich mee (tekst word van recht naar links gelezen, en wij zijn de taal niet machtig) maar dankzij de goede samenwerking met het team van "Institute of Statelessness and Inclusion" is het gelukt een super website neer te zetten welke na oplevering in diversen landen in Europa is gepresenteerd en veel word gebruikt! Iets waar we zeker erg trots op zijn! Ook benieuwd wat stateloos inhoud? Bezoek de informatieve website van Syria Nationality.

Natuurlijk had ik alle projecten nog kunnen noemen maar dan had ik aan dit stukje niet voldoende :)

3. Wat is jouw toppunt van het afgelopen jaar?
Dit is natuurlijk, zonder twijfel, de geboorte van Thomas (ook al is dat officieel 2015). Het is zo gaaf om een stukje van jezelf in een baby te zien.. We zijn nu een jaar verder en hij heeft zich echt ontpopt tot pappa's grote trots! En ik ben er van overtuigd dat deze trots de komende jaren alleen maar zal groeien!

4. Wat zijn je goede voornemens voor 2017?
Voor komend jaar hebben we al een aantal nieuwe projecten op de planning staan waar behoorlijk wat uitdaging in zit. Projecten met flinke technische uitdagingen van onze klanten,  maar ook projecten welke we intern willen gaan uitrollen. Ik hoop dat we in 2017 de weg kunnen vervolgen die we in 2016 hebben bewandeld. We zullen dan in ieder geval een uitdagend en goed jaar tegemoet gaan!

5. Wat zou je aan iedereen mee willen geven voor 2017?
Natuurlijk heb ik afgelopen jaar samen met veel collega ondernemers aan tafel gezeten, naast het zakelijke overleg word er natuurlijk ook veel privé situaties besproken. Het viel mij op dat voor iedere succesvolle ondernemer tijd met gezin/familie enorm belangrijk is. Natuurlijk zijn dat bekende aspecten, maar ook degene die als eerst aan de kant worden geschoven als het "druk" is.  Daarom hoop ik dat naast goede gezondheid en veel geluk ook de juiste balans word gevonden tussen werken en genieten!

Rogier en het team van Robiz.nl wensen u een schitterend, gezond en liefdevol 2017!

 << Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rogier P. Bakx
Eigenaar
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Namens het team van Robiz.nl wensen wij u een goed 2017