A  A

Linkpopulariteit verhogen

Home » Blog » Linkpopulariteit verhogen

Linkpopulariteit verhogen

Wilt u bij uw website graag de linkpopulariteit verhogen? Dan is het goed om externe links te hebben, die naar de eigen website of een specifieke pagina binnen uw website verwijzen. Daarbij moet u er goed op letten, dat u niet in een keer een grote hoeveelheid links toe gaat voegen, want dit wordt als spam gezien. Linkbuilding is belangrijk en wordt ook gezien als een van de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie. De zoekmachines zoals Google herkennen en waarderen de links van externe websites naar uw website. Dit geldt met name voor links die afkomstig zijn van websites met een hoge autoriteitswaarde. Linkpopulariteit valt onder linkbuilding, het is één van de ruim 200 algoritmen die door Google wordt gebruikt.

Wat is link populariteit?
De link populariteit wordt berekend door het aantal inkomende links en door de autoriteit van de linkende website. Het is daarbij van belang dat de links afkomstig zijn van websites met een hoge autoriteit. Bij linkbuilding is het gebruik van de juiste ankertekst van grote waarde.

Beginnen met linkbuilding
Als u gaat beginnen met linkbuilding, is het van belang dat de site eerst goed geanalyseerd wordt. Er moet worden vastgesteld hoe de site momenteel presteert in de zoekmachines, waaronder Google. Welke websites hebben op dit moment een link naar uw website? Welke websites hebben een hoge waarde? Het is ook nuttig om te bekijken of de zoekmachines ook op de hoogte zijn van de links/sites. U kunt ook de pagina met de linkende websites opnieuw aanmelden bij de zoekmachines. Er moet altijd een goed doordachte linkbuilding campagne op worden gezet voor de linkpopulariteit, zodat de ranking in de zoekmachines verhoogd kan worden.

Hulp linkpopulariteit verhogen
U kunt hulp vragen bij linkpopulariteit verhogen. Een team specialisten staat voor u klaar om het te realiseren. Neemt u daarom de tijd om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, de kosten en de opbrengsten. Hierdoor kunt u snel de keuze maken wat het beste is voor uw website. U kunt u hierover ook laten informeren.<< Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rick Martens
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Linkpopulariteit verhogen