A  A

Het nut van interne linkbuilding

Home » Blog » Het nut van interne linkbuilding

Het nut van interne linkbuilding

Veel mensen zien linkbuilding als iets externs voor hun website. Maar waarom? Interne linkbuilding is namelijk ook erg nuttig. U kunt op uw eigen website gebruik maken van interne linkbuilding. Als u een goede serie zoekwoorden heeft, waarvoor u de site wilt optimaliseren, kunt u aan de slag. De vindbaarheid van uw website zal verhoogd worden. Maar waarom is linkbuilding nog meer nuttig? Dit leggen we u graag uit.

Redenen om te linkbuilden
U kunt met linkbuilding twee goede zaken bereiken. Allereerst zorgt u ervoor dat bezoekers gemakkelijk op uw website kunnen navigeren. Bij linkbuilding neemt u namelijk op diverse plaatsen links op naar andere mogelijke interessante pagina’s op uw website. Maar de tweede reden om voor linkbuilding te kiezen is de zoekmachine. Een zoekmachine kan uw website beter doorzoeken als u gebruik heeft gemaakt van interne linkbuilding. Er is nog een bijkomend voordeel en dat is de PageRank, deze wordt verdeeld over de pagina’s waar dat u naar verwijst. Genoeg redenen dus om het nut van linkbuilding in te zien en er mee aan de slag te gaan. Het belangrijkste is zoekwoorden selecteren waar u op gevonden wilt worden en welke u met elkaar door kunt linken. Daarbij speelt goede content uiteraard ook een belangrijke rol!

Interne linkbuilding uitbesteden
Als u graag wilt dat uw website beter gevonden wordt en u wilt dat bezoekers op uw website beter kunnen navigeren, dan is interne linkbuilding een goede keuze. Maar misschien heeft u hier te weinig ervaring mee of geen tijd voor. U kunt onze hulp dan inschakelen. Wij weten waar we over praten en denken graag met u mee. Binnen no time merkt u op dat uw website beter wordt opgenomen in de zoekmachine en daar zorgen wij graag samen met u voor. Daarom is interne linkbuilding nuttig en daar kunt u nu mee aan de slag gaan. Of mogen wij u hiermee van dienst zijn? << Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Rick Martens
Marketing & Communicatie
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

Het nut van interne linkbuilding