A  A

2 tips om lokale bekendheid te ontwikkelen

Home » Blog » 2 tips om lokale bekendheid te ontwikkelen

2 tips om lokale bekendheid te ontwikkelen

Ben je als ondernemer lokaal actief? Dan hoef je niet perse landelijk goed te scoren met jouw website, je bent immers maar in een bepaalde regio actief. Het creëren van lokale bekendheid is in dat geval wel van belang en daarom hebben we twee tips voor jou.

Lokale nieuwssites
De lokale bekendheid kan zowel online als offline worden gerealiseerd. De online bekendheid is eigenlijk net zo belangrijk als de offline bekendheid, want het kan en zal elkaar ook versterken. Als je naar de online bekendheid gaat kijken, dan zou je kunnen denken aan lokale nieuwssites. Nieuwssites staan te popelen om nieuws en als ondernemer kun jij daar dus gebruik van maken. Het is namelijk een makkelijke manier om nieuws te plaatsen en vaak mag er ook een link bij naar je website. Je zorgt er dus voor dat je lokale bekendheid krijgt door Google, maar je zorgt ook voor exposure binnen je eigen doelgroep. Adverteren kan bijvoorbeeld ook met banners, ook daar kun je naar kijken, met als voordeel dat het vaak tegen lage prijzen kan.

Facebook advertising kan ook lokaal!
Facebook advertising is een tweede tip. Facebook adverteren kennen veel mensen wel, maar ook wanneer je alleen lokaal bekend wil worden kan dit in worden gezet. Lokaal adverteren is hierdoor gemakkelijk en je kunt ook jezelf richten op een bepaalde doelgroep. Er kan ook een Facebook pagina gepromoot worden en daar kun je ook het maximale resultaat uithalen.

Deze twee tips gaan er voor zorgen dat je lokale bekendheid kunt creëren. Maak hiervan gebruik als je met jouw bedrijf lokaal bekend wil worden en nieuwe klanten aan wil trekken. << Terug naar blog overzichtHeeft U interesse of vragen?

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten:
Dennis van Rooij
Applicatieontwikkelaar
T: 013-4 700 700Lezen op mobiel?

2 tips om lokale bekendheid te ontwikkelen