A  A
Home » Hoe start ik mijn eigen website?

Hoe start ik mijn eigen website?

Het starten van je eigen website begint met het kiezen van een goede domeinnaam. De domeinnaam zorgt er straks voor een groot gedeelte voor of je toekomstige bezoekers je goed kunnen vinden. 

Domeinnaam
Hierboven kun je een domeinnaam intypen, wij kijken dan gelijk of deze al geregistreerd is. Als hij nog vrij is en je bent tevreden? Dan kun je de domeinnaam vastleggen. Je 'huurt' als het waren de domeinnaam en betaald hiervoor een jaarlijks bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de gekozen extensie (bijvoorbeeld .nl). In nederland word er meestal gekozen voor een .nl (Nederland) domeinnaam. Wil je nu internationaal dan is .com (Commercieel) of .eu (Europa) misschien voor jou de beste keuze. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op dan helpen we je graag verder!

Hosting
Als je de domeinnaam hebt uitgezocht, en je wilt een website gaan bouwen heb je (web)hosting nodig. Webhosting is een stukje harde schijf die je op een van onze servers huurt. Hierop kun je bijvoorbeeld je website zetten, maar natuurlijk ook bijvoorbeeld je plaatjes en videofilmpjes. Natuurlijk zit erbij ieder hosting pakket de mogelijkheid om je mail te ontvangen zodat je een mooi professioneel email adres krijgt bijv: info@jebedrijf.nl.


Website
Eindelijk kun je gaan beginnen met je visitekaartje op het internet, je website. Je kunt natuurlijk de website zelf bouwen, hiervoor vind je veel handleidingen online hoe je dit goed aan kunt pakken. Dit kost over het algemeen wel wat meer tijd. Je kunt natuurlijk ook altijd Robiz.nl je website laten bouwen. De kosten hiervoor vallen heel erg mee, en je hebt binnen de kortste keren een professionele website!

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!
<< Terug naar het overzicht